2014-04-04 11:51:20• hírek • Kocsis Zoltán

Két elhagyott autóban 15.000 doboz cigit találtak

Közismert közhely szerint a bűnözők egy lépéssel mindig a bűnüldözők előtt járnak. Amíg e kijelentés évszázadokig pusztán kronológiai értelemben volt értelmezhető, addig az utóbbi néhány évtizedben már egyfajta technikai versennyé alakult át. A szatmári rendőrség pedig péntek hajnalban ismét szembesülhetett az imént említett megállapítással.

A Szatmár Megyei Rendőrség munkatársai április 4-én, péntek hajnalban Szatmárnémeti és Lázári között két magára hagyott személygépkocsira lettek figyelmesek. Amikor azokat közelebbről is megvizsgálták, az egyikben 15.000 doboz, azaz 300.000 szál ukrán származású Jin Ling márkájú cigarettát találtak. Valamint egy olyan kamerarendszert, amely alkalmas az éjszakai megfigyelésekre.

Néhány órával később aztán a hatóság munkatársai a csempészet gyanúsítottjait is elfogták. A Tiszaújlaki (Gh. Baritiu) utcán megállítottak egy személygépkocsit, amelyben három, 21 és 31 év közötti férfi ült. Kettő közülük Kökényesdre, egyikőjük pedig Csedregre való. A gépkocsiban ráadásul a rendőrség megtalálta annak a járműnek a pótkerekét, amelyben a csempészcigit is találtak. Az ügyben a bűnügyi osztály tovább folytatja a nyomozást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: