2013-01-03 12:57:07• hírek • Kocsis Zoltán

Két cserbenhagyásos baleset szilveszter körül

Az új esztendő első óráiban három alkohol hatása alatt álló gépkocsivezetőt fogtak a Szatmár Megyei Rendőrség munkatársai Szatmár megyében - egyikőjük balesetet is okozott.

Szilveszter éjszaka körül és az új esztendő első napján két közlekedési baleset történt - a vétkes mindkét esetben elhagyta a baleset helyszínét. Az első baleset még december 31-én történt Szatmárnémetiben, a Károlyi úton. A 64 éves P.G. személygépkocsijával nem adott elsőbbséget a kerékpárjával szabályosan közlekedő 74 éves O.G.-nek, aki szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

A gépkocsi vezetője azonban elhagyta a baleset helyszínét, ezzel súlyosbítva helyzetét. Hasonlóan járt el január elsején R.C.I. is. A 23 éves férfi Szatmárnémetiben, a Rosetti utcában okozott balesetet 10.30 körül, majd elhagyta a helyszínt. A rendőrség munkatársainak két és fél óra múlva sikerült őt azonosítaniuk. Ekkor kiderült, hogy a férfi alkohol befolyásoltsága alatt vezetett - a szonda 0,61mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki kifújt levegőben.

Szilveszter éjszakáján további két autós bukott le Szatmár megyében: Szatmárnémetiben, a Batizi úton a 23 éves ráksai C.I. 0,41 mg/l, Nagykárolyban pedig a 24 éves K.M. monogrammal rendelkező fiatal nő 0,44 mg/l eredményt produkált.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: