2017-08-21 13:29:37• hírek • Kocsis Zoltán

Két cserbenhagyásos baleset is volt a hétvégén

Öt személy sérült meg súlyosan vagy kevésbé súlyosan közlekedési balesetekben az elmúlt hétvégén Szatmár megyében. A három baleset közül kettőben elhagyta a helyszínt az egyik fél.

A legsúlyosabb baleset vasárnap hajnalban Alsószoporon történt, amikor egy Nagy-Britanniában bejegyzett személygépkocsi – vélhetően a túlzott sebesség miatt – árokba borult. A balesetben hárman megsérültek: az egyaránt alsószopori 15 éves lány (válltörés) és egy 33 éves férfi (többrendbeli koponyatörés) súlyosan, egy 24 éves girókutai férfi pedig kevéssé súlyosan.

A gépkocsit vezető 23 éves girókutai férfi elhagyta a helyszínt, ám a rendőrségnek sikerült azonosítania és elfognia. Leheletében 0,70 mg/l alkoholszintet mértek.

Egy másik cserbenhagyásos baleset még péntek hajnalban Vámfaluban történt. Két robogó ütközött össze. Egyikük vezetője eszméletlen állapotban terült el az aszfalton, a másik viszont elhagyta a helyszínt. A 20 éves vámfalui fiatalt szintén azonosították, mindkettejüknek bíróság előtt kell felelniük tetteik miatt.

Egy harmadik baleset vasárnap este Kányaházán történt, ahol egy 21 éves helybéli férfi sodródott át gépkocsijával a szemben közlekedők sávjába és összeütközött egy 36 éves szatmári nő gépkocsijával. Utóbbi kisebb sérüléseket is szenvedett. Ebben az esetben az alkohol nem játszott semmilyen szerepet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: