2018-07-24 07:45:42• hírek • Szatmár.ro

Két csapattal vág neki a bajnokságnak a VSK labdarúgó szakosztálya

Hétfőn az Olimpia Stadionban tartott sajtótájékoztatón beszélt Ritli Zoltán, a VSK labdarúgás szakosztályának vezetője az idei tervekről. Mint kiderült, lehetőság adódott csapatot indítani a negyedik és az ötödik ligában is.

Ennek köszönhetően pedig a játékosokat minden hétvégén páyára léphetnek, aki nem fért be a nagycsapatba, az az alacsonyabb ligában gyűjthet majd meccstapasztalatot. Már akinek kell, ugyanis a megyéből sok tapasztalt játékos kötelezte el magát a kezdeményezés mellett, a csapatot ugyanis negyedik, harmadik és második ligát is megjárt játékosok alkotják. Emellett be lehet vetni junior és kadett korosztályos játékosokat is - az utánpótlás edzői Csík Tibor és Paul Levente.
 

Ritli reményei szerint sikerül kialkudni a szombat délelőtti meccseket a negyedik ligában, így az utánpótlás 10 órától, a nagycsapat pedig 12 órától játszik majd. A cél pedig egyelőre minden meccs megnyerése - aztán majd januárban határozzák meg az új célt, ami valószínűleg a harmadik ligába való feljutás lesz. "Egyelőre az a cél, hogy összeforrjon a csapat és szép játékkal minnél több meccset megnyerjünk" - mondja Ritli.
 

A nagycsapat kerete jelenleg 14 játékosból áll, további 3-4 labdarúgóval még folynak az egyeztetések. A csapat hamarosan megkezdi az edzéseket, a labdás játék mellett sok erőnléti gyakorlat is vár a labdarúgókra. A negyedik ligás bajnokság úgy tűnik, hogy augusztus 25-én kezdődik, addig több edzőmeccset is játszanak majd a LPS-vel, Pálfalvával, 15-én a Máramaros megyei harmadik ligás Lénárdfalva csapatával játszanak idegenben, majd 18-én hazai pályán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: