2013-07-21 15:20:15• hírek • Póti Orsolya

Két baleset is történt Gombáspuszta környékén

Július 21-én, szombat délután egy órán belül két autóbaleset is történt Gombáspuszta település környékén. Először egy gépjárművezető ütközött egy motorossal, nem sokra rá egy Volkswagen Golf ütközött egy másik autóval. Szerencsére egyik baleset sem követelt halálos áldozatot.

Előzés közben történt baleset szombat délután 16 óra 20 perc körül a DN19-es országúton Gombáspuszta közelében. Az 51 éves M. Petru Szatmár megyei lakos Volkswagen Passat típusú gépjárműjével előzésbe kezdett, azonban nem volt körültekintő, így frontálisan ütközött egy szabályosan haladó motorossal.

A baleset következtében a motor vezetője, egy 36 éves Bihar megyei férfi súlyosan megsérült. Alig telt egy óra, a rendőröket a másik balesethez hívták, amely majdnem ugyanezen a útvonalon - Batiz és Gombáspuszta között - történt.

Egy 20 éves lány Volkswagen Golf típusú autóját vezetve beleütközött az előtte haladó Daewo Matizba, amelyet egy 31 éves bákói nő vezetett.  A koccanás olyannyira erős volt, hogy a Matiz az árokban kötött ki. A helyszíni vizsgálatokból egyértelműen kiderült, hogy a fiatal sofőr nem tartotta be a megfelelő követési távolságot.

A balesetben vétlen sofőr és a Matizban ülő többi utas - a nő férje és gyermeke - könnyebb sérülésekkel megúszták az ütközést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: