2011-07-04 10:59:50• hírek • Szatmar.ro

Két baleset, egy súlyos sérülés vasárnap

Két komoly közlekedési baleset is történt vasárnap Szatmár megyében: az egyik csak könnyebb személyi sérülést követelt, a másik esetben viszont a vétlen utas súlyos sérüléseket szenvedett.

Vasárnap reggel kilenc óra körül Józsefháza mellett a Máramaros megyei illetőségű 61 éves Gheorghe P. figyelmen kívül hagyta az ajánlott követési távolságot és hátulról belerohant az előtte szabályosan haladó Ciprian G. személyautójába. Utóbbi 34 éves apai lakos az ütközés következtében könnyebb sérüléseket szenvedett.

Megközelítőleg tíz órával később súlyos baleset történt a DJ193-as úton, Szatmárnémeti határán kívül. Az 50 éves Gheorghe T. a nem megfelelő sebesség miatt elvesztette uralmát gépjárműje fölött és egy kerítésnek ütközött. Az baleset következtében az autó utasa, az 55 éves, szintén szatmárnémeti Francisc K. súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba kellett szállítani.

A kiérkező rendőrök megvizsgálták az autó vezetőjét és megállapították, hogy a véralkoholszintje eléri a 0,87 mg/l-es értéket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: