2012-04-16 14:26:49• hírek • Szatmar.ro

Két baleset egy órán belül vasárnap

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Vasárnap délután két szerencsés kimenetelű közlekedési baleset is történt Szatmár megye két, egymástól távol eső pontján - ám egy órán belüli időintervallumban.

Az Avasfelsőfalui Városi Kórház Sürgősségi Osztálya vasárnap délután értesítette az Avasfelsőfalui Rendőrséget, hogy egy közlekedési balesetben megsérült férfit szállítottak kórházba. A helyszínre érkezett rendőröknek a 25 éves Daniel C. elmondta, hogy 16.30 körül Bujánháza közelében elveszített uralmát BMW-je fölött és az árokba borult.

A férfi kisebb sérülésekkel megúszta az esetet, míg a rendőrök vért vettek tőle, megállapítandó, hogy fogyasztott-e alkoholt, mielőtt kormánykerék mögé ült.

Alig egy órával később egy Dacia típusú személygépkocsi kötött ki az árokban Alsószopor település közelében. A gépkocsi vezetője, a Kolozs megyei C. Gyopárka túl gyorsan közlekedett, nem alkalmazkodva a nedves útviszonyokhoz, minek következtében elveszítette uralmát gépkocsija fölött.

A helyszínelő rendőrök megállapították, hogy a 47 éves nő használta a biztonsági övet és nem állt alkohol befolyásoltsága alatt. A Szatmár Megyei Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályára szállították, ahol kisebb zúzódásokat diagnosztizáltak nála.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: