2016-07-30 17:59:18• hírek • Kocsis Zoltán

Két baleset Szamosdobon – öt sérült

fotó: portalsm.ro
fotó: portalsm.ro

Elképesztően balszerencsés napja volt szombaton a Szamosdobon közlekedő gépkocsiknak: két közlekedési baleset is történt a Szatmárnémetitől délnyugatra fekvő településen.

Az első baleset még dél körül történt, amikor a település Sándormajor felőli végén két személygépkocsi összeütközött. Az eset következtében két személy megsérült, őket a SMURD rohammentői kórházba szállították.

A második és súlyosabb baleset 15.20 körül történt az ortodox templom közvetlen közelében. A szemtanúk, valamint a teherautó sofőrjének beszámolói szerint a kék Dacia Logan egyszer csak áttért a szemközti forgalom sávjába és frontálisan összeütközött egy MAN típusú kamionnal. Az ütközés olyan intenzitású volt, hogy a teherautó bal első féltengelye eltörött.

A Daciában egy család három tagja ült: apa, anya és egy lány. Információink szerint a férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, de az autó két női utasa is komoly, súlyos sérüléseket szenvedett. A Logan utasait a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a roncsok fogságából.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: