2010-08-19 11:46:24• hírek • Póti Orsolya

Készülődnek a Gálára

Táncgálával ünnepli megalakulásának harmadik évfordulóját a Loga Dance School.

A táncvilág kedvelői fantasztikus bemutatónak lehetnek szemtanúi augusztus 29-én, este 19 órától az Északi Színházban. A Loga Dance School harmadik évfordulója alkalmából, a profi táncosok és az iskola versenytáncosai lépnek színpadra a helyi közönség előtt. Műsorukban tizenkét táncot, standard (keringő, tangó, quick step, slow fox),  latin táncokat (szamba, cha-cha-cha, jive, rumba) és szalsza (szalsza, rueda de casino, szalsza cubano, bachata) adnak elő. A táncgála azon kívül, hogy különleges szórakozást biztosít ízelítőként is szolgálhat a táncos lábú szatmáriaknak. A káprázatos mozdulatokat a helyiek is megtanulhatják, ugyanis szeptember 13-tól indul az új táncoktatási program a Loga Dance Scholban.

Az idei gála a korábbiakhoz hasonlóan magas színvonalú és feledhetetlen élmény lesz. A szervezők meglepetésnek szánják, hogy kik lesznek a rendezvény díszmeghívottjai, de annyit  elárulhatunk, hogy magyarországi és romániai  profi táncosok szórakoztatják majd a nagyérdeműt.

A Loga Dance tánciskola növendékei az elmúlt időszakban tizenkét táncstílust sajátíthattak el, és a gálán előadják az edzőtáborban tanultakat. Aki kedvet kap a tánctanuláshoz augusztus 30. és szeptember 10. között jelentkezhet a szeptember 13-án induló képzésre. A tanfolyam részleteiről több információ a www.logadance.ro honlapon, vagy a táncgálán szerezhető be.



A harmadik évforduló gálájára készül a Loga Dance School


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: