2018-05-14 10:45:08• hírek • Közlemény

Készülnek az önkéntesek

Erdődhegyen találkoztak azok a fiatalok, akik jelezték szándékukat, miszerint önkéntes munkát vállalnának a július 25. és 29-e között Szatmárnémetiben megrendezésre kerülő Országos Katolikus Ifjúsági Találkozón (OKIT).

Helyesebben a leendő önkéntesek egy része találkozott május 12-én és 13-án, akik pedig rászánták hétvégéjüket az OKIT tervezésére sok vidám pillanatban, játékban, izgalmas beszélgetésekben részesültek. A szervezők, vagyis a Szatmári Római Katolikus Püspökség ifjúsági referensei, az ifjúságpasztorációval és az OKIT szervezésével megbízott papok igyekeztek felszabadult környezetet teremteni és lehetőséget adni a fiataloknak az ismerkedésre is.


Bemutatták nekik az országos találkozó részletes programját, így az önkéntesek választhattak a feladatok közül, csoportokban elő is készítették a nagy találkozó egyes részeit, majd jutott idő a szórakozásra és az imára is. Szombaton este későig égett a "tábortűz" és szólt az ének, vasárnap pedig közös szentmisén vettek részt, aztán búcsúztak.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: