2009-10-14 15:13:06• hírek • Parajdi Andrea

Készülnek a döntőre

Az eredetileg tervezett október 17-e helyett, a hónap végére halasztják a nagykárolyi Star Select tehetségkutató verseny fináléját. Az előválogatáson 16 fiatal szerezte meg a döntőbejutáshoz szükséges pontszámot.

-Kevésnek bizonyult az előválogatás és a finálé közötti felkészülési idő, ezért úgy döntöttünk legalább egy hónapot hagyunk a fiataloknak arra, hogy kellően betanulják a produkciójukat, és ezáltal színvonalasabb műsort adjanak elő - magyarázza Georgescu Bogdan, a Nagykárolyi Művelődési Ház igazgatója a Star Select október 17-re tervezett döntőjének elhalasztási okát.

Mint megtudtuk az előválogatáson 16 fiatal jutott tovább a verseny döntőjébe, akik a fináléban egy önálló dallal kell meggyőzzék a független zsűrit valódi tehetségükről. A fiatal énekeseket két kategóriába sorolják az V-VIII, valamint a IX-XII osztályosokat külön díjazzák. A nyertesek tárgyi nyereményekkel gazdagodhatnak, illetve valaki az év hangja címet is megszerezheti.

-A Star Select során igazából nem a nyereményekkel akarjuk felkelteni a fiatalok érdeklődését, ugyanis mindenki tisztában van azzal, hogy ha bizonyítani tud, akkor a verseny után a Művelődési Ház számos fellépési lehetőséget garantál számára. Éppen emiatt főleg a nagykárolyiakat és a környéken lakókat próbáljuk versenyre bírni, így mérjük fel a jövő azon ígéretes tehetségeit, akikre majd különböző rendezvények során számíthatunk - magyarázza az igazgató.

A Nagykárolyi Művelődési Ház egyébként decemberben is szervez még egy „Megasztárt", ugyanis akkor tartják a Kastélylakók fesztivált. Ez a tehetségkutató verseny a megye összes pacsirtahangú fiatalját tömöríteni próbálja, éppen ezért a legjobbaknak járó nyeremények is komoly vonzerőt jelenthetnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: