2017-01-08 15:04:10• hírek • refszatmar.eu

Készülnek a Függőlegesre

Huszadik alkalommal szervezik meg idén a Függőleges Keresztyén Ifjúsági Konferenciát, melynek idén Szatmárnémeti lesz a házigazdája. Megyeszékhelyünk először ad majd helyet ennek az eseménynek.

A szatmári származású Kovács Aletta, aki a főszervezője az eseménynek, és egyben a Romániai CE Szövetség ifjúsági referense, a hétvégén Kolozsvárra hívta össze munkatársait. Már most sokat tettek azért, hogy a május 5-7. között, a Németi templomban megrendezendő eseményen minden rendben legyen.

Megvan az együttlét témája, ami nem más, mint a Példabeszédek könyvének egyik megállapítása: Megvan az ideje mindennek. Szatmárnémetiből a következő ifjak csatlakoztak a szervezőcsapathoz: Csatári Leila, Antal Júlia, Puskás Blanka, Kovács Adél, Nagy Emőke, Lukács Edina, Rédai Ádám, valamint Rácz Ervin ifjúsági előadó.

A részletekről az esemény közeledtével még jelentkezünk. Annyi biztos, hogy aki tartalmas, fiatalos, lendületes programon akar részt venni, május első hétvégéjére jegyezze elő: Függőleges Ifjúsági Konferencia, Németi.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: