2010-10-03 11:14:35• hírek • Szatmar.ro

Fábry és Aranyosi Szatmárnémetiben

Népes közönség előtt lépett fel szombat este Fábry Sándor és Aranyosi Péter. A két közkedvelt humorista felejthetetlen élményt nyújtott a szatmáriaknak.

Szombaton este élettel telt meg a Szakszervezetek Művelődési Házának környéke, az ajtónál pedig kígyózó sorban álltak a nevetésre éhezők. Ebben nem is volt hiány, hiszen a két legkedveltebb stand up komédiás történetei annyira ütősek voltak, hogy már-már könnyet csalogattak az emberek szemébe, természetesen nem a szomorúságtól.

Úgy tűnik a válság nem érinti a szórakoztató ipart, hiszen a magas jegyárak ellenére még pótszékekre is szükség volt.
Először a Dumaszínház tagja, Aranyosi Péter lépett a színpadra, és ahogyan kifejezte, ő töltötte be a „felszopó" szerepét Fábry előtt. Őt májusban láthatta legutóbb a szatmári közönség Kis Ádám és a Szomszédnéni Produkciós Iroda társaságában. A kétgyerekes apuka igen jól generálta a nevetés motorját, nem nagyon volt ideje a közönségnek megpihenni.


Aranyosi Péter


Aranyosi fél órás műsora után a várva várt Fábry vette át a nevettető szerepét. Amint az lenni szokott a műsoraiban, a melegeket parodizálta, de az egészségügyi sztorik és az amerikai történetek is jelentős teret kaptak a produkcióban. Bár Fábryból nem dőltek olyan intenzíven a poénok, mint Aranyosiból, nagy nevének köszönhetően a résztvevőknek felejthetetlen élményt nyújtott, hogy élőben láthatták az Esti Showder műsorvezetőjét.

Műsorát befejezvén még visszatért a színpadra, hogy a sajtó képviselői készíthessenek néhány képet róla.


Fábry a fekvőtámaszt is bevállalta
Fábry a fekvőtámaszt is bevállalta


Teltház fogadta a két humoristát
Teltház fogadta a két humoristát


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: