2011-01-04 10:05:58• hírek • Balog Anita

Készüljünk a nagy nevetésre!

Január 21-én a filharmóniában lép fel Felméri Péter, Hadházi László és K. A. P.

A Business Transaction és a Dumaszínház szervezésében újabb fergeteges humoresten vehetnek részt a szatmáriak. A január 21-én, 19 órától a Dinu Lipatti Filharmóniában megtartott előadáson folytatódik a hagyomány: a minőségi humor kedvelői Magyarország legjobb stand-up-osainak előadását nevethetik végig.

A nagydumások közül ez alkalommal Hadházi László, Felméri Péter és Kovács András Péter látogat el Szatmárnémetibe, hogy új tapasztalataikat, történeteiket megosszák a publikummal. A Showder Klub és a Godot Dumaszínház sztárjait valószínűleg nem kell bemutatni a közönségnek, mi mégis megtesszük, hátha néhány újszülött is olvassa portálunkat a baba-mama szépségverseny óta.

Kovács András Péter Karinthy-gyűrűs humorista, a Showder Klub műsorok mellett a Rádiókabaré oszlopos tagja, aki 2003-ban próbálta ki magát először a humoristák között. Azóta könyvet is írt és saját bevallása szerint Magyarország legjobb stand-up-humoristájává lépett elő - igaz, csak a 174 centiméteresek között.

Felméri Péter Kolozsváron született, egy ideig informatikusként dolgozott aztán egy egyik Erdélyi Humorfesztiválon aratott siker után felfigyelt rá a magyar stand-up társadalom is. Bevették köreikbe, azóta a közönség folyamatosan derül Péter poénjain, a kollégák pedig azon, hogy az ízesen beszélő fiú mennyire lassan mondja a szövegét...

Hadházi László a showderes csapat egyik veteránja, ő már akkor műsort vezetett, amikor a többiek még csak kisautókat. A Rádiókabaré állandó szerzője és előadója, a Showder Klub rendszeres meghívottja vagy éppen műsorvezetője. Kollégáival könyveket is kiadott, de igazi tehetségét mégis inkább a szóbeli poénok szórásában mutatta meg.

A humoristák előadására jegyek az Északi Színház jegypénztárában kaphatók.

Stand-up est lesz a filharmóniában
Stand-up est lesz a filharmóniában

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: