2010-08-25 08:59:18• hírek • Szatmár.ro

Készüljön a síszezonra!

Az egzotikus, nyári üdülőhelyek iránti vonzalmat felváltotta a síparadicsomok iránti érdeklődés, és a sísport szerelmesei már javában foglalják a helyeket a legcsodálatosabb síközpontokba.

A hó ugyan még nem hull, a Solarex Toursnál már beindult a síszezon. Az utazási iroda ügynökei fantasztikus előfoglalási kedvezménnyel várják az utazni vágyókat és a télisportok szerelmeseit. Aki szeptember végéig választ az iroda ajánlataiból, az a teljes síszezonra kedvezményben részül. Természetesen kivételt képez ez alól a karácsonyi, illetve szilveszteri periódus...

Ha valaki mégis az ünnepekre szervezne egy jó kis sítúrát, az foglaljon most a Solarex Toursnál, mert már endkívül nagy az érdeklődés, és egyre kevesebb hely marad.

A Neckermann idén negyedik alkalommal szervezi meg szezonnyitó síbuliját, melyet november 18 és 21 között rendeznek meg Ausztriában. Az érdekességnek számító rendezvényen magyar oktatóktól tanulhatják meg a síelés csínját-bínját, ingyenesen tesztelhetnek minőségi síléceket, valamint karaoke estek, magyar DJ-k, rengeteg meglepetés és kedvezmény vár az oda érkezőkre. Aki pedig a síbulira és a márciusi versenyre is előfizet, annak 10 százalékos kedvezményben részesül.

A Solarex Tours azonban még a nyár utolsó heteire is tartogat meglepetéseket: most rendkívül olcsón megúszhat egy görög, egyiptomi vagy akár tunéziai utat is. Mindemellett Prágába, Törökországba és Olaszországba is kedvezményesen utazhat, ha a Solarex Tourst választja.

Bővebb információért látogasson el a Solarex Tours utazási iroda székhelyére, a Mihai Viteazu utca 20. szám alá, vagy tárcsázza a 0261-714- 190-es telefonszámot.


Beindult a síszezon a Solarex Toursnál
Beindult a síszezon a Solarex Toursnál


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: