2012-03-29 12:31:55• hírek • Szatmár.ro

Készüljön a Húsvétra a Bradu kft.-vel

Asztali díszre, gyertyára, gyertyatartóra van szüksége, vagy más húsvéti dekoráció érdekelné? Itt megtalálja!

A húsvét napjainkban a keresztények legfontosabb ünnepe, de a valláson kívül is a tavaszvárás, a tavasz eljövetelének ünnepe is, amelyet március vagy április hónapban (a Hold állásának megfelelően) tartanak. A Biblia szerint Jézus - pénteki keresztre feszítése után - a harmadik napon, vasárnap feltámadt. Kereszthalálával nem szabadította meg a világot a szenvedéstől, de megváltotta minden ember bűnét, feltámadásával pedig győzelmet aratott a halál felett.

A Húsvétra, az ünnepre készülve a legtöbb háztartásban a sütés-főzést még megelőzi a nagytakarítás is. Az ünnepre való készülődés ezen momentumában már lehet a Bradu kft.-re számítani, ugyanis a Bradu.ro honlapról tisztítószerek, seprűk, lapátok, tehát gyakorlatilag minden beszerezhető könnyen és olcsón, amire a nagytakarításkor szükség lehet.

A tiszta lakást pedig egyre többen próbálják meg igazán hangulatossá tenni, különböző dekorációkkal. Ezekben is verhetetlen a Bradu, a cég ugyanis külön kollekcióval készült az ünnepre. Tojás vagy nyuszi alakú gyertyák, kerámia gyertyatartók tehetik kellemesebbé azoknak az ünnepét, akik a Bradutól vásárolnak. A húsvéti asztali díszek vásárlásakor pedig ne csak magunkra gondoljunk, ugyanis az ízléses asztali díszek ajándéknak, apró figyelmességnek is kiválóak.

A húsvéti szentelést követő ételszentelés során a kosárba kerülő gyertyát is érdemes a cég honlapjáról megrendelni, hiszen több mint 13 típusú jó minőségű gyertyából lehet válogatni. Az igényesebbek szentképekkel díszített gyertyákból is válogathatnak, a választék pedig óriási.

Akik pedig az ünnepi sürgés-forgásban nem feledkeznek meg halottaikról sem, és egy-egy mécsessel vagy koszorúval tennék ünneppé a húsvétot a temetőben is, számukra is nagy választékot és elérhető árakat biztosít a Bradu kft.

A cég honlapjáról vásárlóknak pedig nem kell azon törniük a fejüket, hogy hogyan kapják meg az árucikkeket: az általuk választott termék vagy termékek akkor lesznek lakása ajtajában, amikorra rendelte, ráadásul a házhoz szállítás ingyenes még a legkisebb értékű vásárlások esetében is.

A Bradu kft. székhelye Szatmárnémetiben, a Paltinis utca 12 szám alatt található, ügyfeleiket hétfőtől péntekig 7 és 17 óra között, szombaton pedig 9 és 14 óra között várják. Telefonos elérhetőségeik: 0261768371, 0361809809, 0745849985 és
0743171616. E-mail: office@bradu.ro, internetes honlapjuk címe pedig www.bradu.ro.

Nyuszis gyertyák nagy választéka
Nyuszis gyertyák nagy választéka

Ünnepi gyertyák húsvétra
Ünnepi gyertyák húsvétra

Szentképes gyertyák
Szentképes gyertyák

Szentképes gertyák különböző méretekben
Szentképes gertyák különböző méretekben

A Bradu kft. székhelye a Paltinis utca 12 szám alatt van
A Bradu kft. székhelye a Paltinis utca 12 szám alatt van


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: