2018-10-26 11:53:41• hírek • Kocsis Zoltán

Készülj, jelentkezz és játssz – a XIX. Partiumi Focikupán

Immár tizenkilenc évvel ezelőtt azért indult útjára a Partiumi Focikupa, hogy baráti társaságok néhány kellemes órát töltsenek el egymással és kedvenc sportjukkal, amit a versenyhelyzet kicsit izgalmassá tehet.

Az adrenalin azóta is a része a Partiumi Focikupának, mint ahogy a szervezők, - a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés (MIK), az RMDSZ és a Communitas Alapítvány támogatásával - továbbra is azt szeretnék, hogy a tornán nem a feltétlen győzni akarás, a megalkuvást nem tűrő küzdelem, hanem sokkal inkább az egészséges versenyszellem, a jó kedv és a szórakozás domináljon. Ne „profi”, igazolt játékosok villogtassák tudásukat, hanem amatőr kedvtelők élvezzék a közösségi élményt és a mozgás örömét.

 

Ennek jegyében lehet jelentkezni a 19. Partiumi Focikupára, amely több évnyi „száműzetés után” visszatér Szatmárnémeti legnagyobb sporttermébe, a Both Katalin Sportterembe. A torna időpontja – immár a hagyományoknak megfelelően– idén is november utolsó hétvégéje, azaz 24-e, szombat. A tornára 8 csapat nevezését várják.

 

Nevezni november 16-ig lehet személyesen a MIK székhelyén (Mihai Viteazul 10. szám) Tóth Ádámnál.  A nevezési díj 200 lej csapatonként.

 

Figyelem: a jelentkezéseket csakis névsorral és a csapattagok személyi másolatával fogadják el, illetve a csapatok maximum 10, minimum 6 fősek lehetnek.

 

További információkért Muresán Istvánnál a kupa főszervezőjénél lehet érdeklődni a 0748-931-993-as telefonszámon.


A rendezvényt támogatta a Communitas Alapítvány és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: