2011-11-25 12:55:10• hírek • (x)

Készülj az ünnepekre és nyerj a Bradu kft.-vel

Rendelj adventi vagy karácsonyi dekorációt a Bradutól és ingyen házhoz szállítják. Most a Bradu kft-vel nyerhetsz is.

Ugye számodra is elképzelhetetlen már a karácsonyvárás adventi koszorú nélkül? A gyertyák lángja, a különös, ünnepi hangulat, a gyermekek izgalma, mind közelebb hozza a család tagjait egymáshoz. De mi is az az advent és miért készítünk vagy vásárolunk koszorút erre az időszakra? Advent a karácsony (december 25.) előtti negyedik vasárnappal - más megfogalmazásban a Szent András apostol napjához (november 30.) legközelebb eső vasárnappal - veszi kezdetét, és karácsonyig tart. Advent eredete a 4. századig nyúlik vissza: VII. Gergely pápa négyben határozta meg az adventi vasárnapok számát.

Adventkor a 19–20. század óta szokás koszorút készíteni. Az adventi koszorú ősét 1839-ben Johann H. Wichern német evangélikus lelkész készítette el: egy felfüggesztett szekérkeréken 23 gyertyát helyezett el, melyek közül minden nap eggyel többet gyújtott meg karácsonyig. Ma az adventi koszorú általában fenyőágból készített kör alakú koszorú, melyet négy gyertyával díszítenek. A gyertyák színe katolikus körökben egy rózsaszín kivételével lila, mert a katolikus hagyományok szerint az advent színe a lila, a bűnbánat és a megtérés jelképe, a koszorú négy gyertyája közül – a meggyújtás sorrendjében – az első, a második és a negyedik lila, míg a harmadik, a közelgő ünnepet szimbolizálva: rózsaszín. A gyertyákat vasárnaponként (vagy előző este) gyújtják meg, minden alkalommal eggyel többet. Minden gyertya szimbolizál egy fogalmat: hit, remény, szeretet, öröm.

A Bradu kft. ahogy az összes nagy ünnep alkalmával, így adventkor és karácsony közeledtével sem hagyja megfelelő, ízléses és minőségi dekorációk nélkül a szatmáriakat. Az adventi időszakra itt az ideje megvásárolni az adventi koszorúkat, de azok, akik saját maguk szeretnének koszorút készíteni, azok is a Bradu honlapját érdemes böngésszék.



A webáruházban ugyanis az ilyenkor népszerű dekorációkhoz minden hozzávaló megvásárolható, a friss fenyőágtól a különböző színű és méretű gyertyákon át egészen a koszorú speciálisan kialakított alapjáig. Hidd el, nem érdemes holmi kínai minőségre pénzt költeni, hiszen most megfizethető áron ízléses, minőségi adventi koszorút és egyéb ünnepi asztali dekorációkat vásárolhatsz a Bradutól. A karácsonyi hangulathoz hozzátartozó ünnepi kopogtatók beszerzése érdekében is a Bradu honlapja a megoldás, hiszen a választék bőséges, valószínű, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő dekorációt.

Sőt, a karácsonyra való készülődés egy másik szakaszában is lehet számítani a cég szolgáltatásaira: a háziasszonyok sütés-főzés közben jönnek rá sokszor, hogy nincs otthon egy megfelelő tálca, sütemény-búra vagy éppen mérőedény. Az új termékpaletta árucikkei között érdemes körülnézni, valószínűleg a termékeket böngészve sokan észreveszik, hogy ez-vagy az hiányzik otthonról.

S mint azt már megszokhattuk: a megrendelt termékeket szatmárnémeti egész területére díjmentesen kiszállítják, a megrendelt termékmennyiségtől függetlenül!

A cég székhelye Szatmárnémetiben, a Paltinis utca 12 szám alatt található, ügyfeleiket hétfőtől péntekig 7 és 17 óra között, szombaton pedig 9 és 14 óra között várják. Telefonos elérhetőségeik: 0261768371, 0361809809, 0745849985 és 0743171616. E-mail: office@bradu.ro, internetes honlapjuk címe pedig www.bradu.ro.

Nyereményjáték

A Bradu kft-vel most nyerhet is: soroljon fel 3 terméket, amit a Bradu KFT-nél  vásárolhat karácsonnyal kapcsolatosan és küldje be a jatek@szatmar.ro -ra legkésőbb december 11-ig. Az e-mailben feltétlenül tüntesse fel nevét és telefonos elérhetőségét. . Segítséget  talál a megoldáshoz a www.bradu.ro -n, a letölthető karácsonyi katalógusban (Catalog Craciun).

A nyeremények:

- Ajándékcsomag, mely karácsonyi termékeket tartalmaz

-  Ajéndékcsomag, mely adventi koszorút tartalmaz

- Illatos és dekorációs gyertyacsomag

A sorsolásra december 12-én kerül sor.  A játékhoz sok sikert kívánunk!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: