2018-11-27 12:38:30• hírek • Szatmár.ro

Készülj: a Mikulás idén is házhoz megy!

Fotó: pixabay.com
Fotó: pixabay.com

December 5-én minden gyermek csillogó szemekkel várja, hogy ellátogasson hozzá is a Mikulás és megtöltse ajándékokkal az ablakba kihelyezett kiscipőt. Épp ezért az elmúlt évek hagyományához hűen a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés idén is megszervezi „A házhoz megy a Mikulás” akciót.

Ha Önök is szeretnék, hogy a Mikulás személyesen adja át az ajándékokat otthonukban, nem kell mást tenniük, mint a 0799 857 996-os telefonszámon jelentkezni Jakab Beánál és Tóth Ádámnál, akik továbbítják az adatokat arról, hogy Szatmárnémeti területén pontosan hova és hány órára várják a Mikulás érkezését. A telefonos lehetőség mellett egy online űrlap kitöltésével is lehet jelentkezni az alábbi linkre kattintva. A telefonos jelentkezést december 3-ig várják 9:00 és 16:00 óra között, az online űrlap kitöltési határideje pedig december 3., 18:00 óra.


A mikulásjelmezbe bújt önkénteseknek a szülők csendben kicsempészik a megvásárolt ajándékokat, majd a Mikulás és krampuszai meglepik a legkisebbeket, emlékezetessé téve ezzel az ünnepet mindenki számára. Az akció idén is ingyenes, mivel a szervezők célja az, hogy minél több családot örvendeztessenek meg, és december 5-én vagy 6-án sok-sok családnál jelenjen meg a Mikulás. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: