2010-07-13 09:39:39• hírek • Póti Orsolya

Sikeres volt a rockfesztivál

A nagy sár ellenére az elvárásoknak megfelelően alakult a három napon át tartó rockbuli. Néhányan már a nulladik napon leverték sátraikat a fesztiválnak helyt adó aero-klub terültére, és szombatig több mint kilencszáz karkötőtől váltak meg a jegyárusok.

Akár az előző években, most is színvonalas együttesek koncertjére tombolhatott a „Samfest Rock"-ra kilátogató közönség. A szervezőknek a hazai együttesek mellett, sikerült idén is profi külföldi zenekarokkal színvonalasabbá tenniük a rendezvényt. A legnagyobb sikert szombat este a portugál Moonspell és pénteken a magyarországi Ektomorf aratta, és ezenkívül a God és a Dirty Shirt is kitűnő bulit csinált - mondták el a Szatmár.ro hírportálnak a szervezők.

„Szerencsére a fesztivál teljes ideje alatt minden jól működött. A koncertek között kevés csúszás volt, minden együttes fellépett és technikai szempontból is minden tökéletes volt. Szemmel láthatóan a nagy sár ellenére a közönség is jól érezte magát, és a fesztivál utolsó két napján egyre több rajongó érkezett Váradról, Besztercéről, Nagybányáról sőt Kolozsvárról és Temesvárról is." - mondta el Maria Magdalena Matei a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ sajtóreferense.


A közönség is jól érezte magát
A közönség is jól érezte magát az idei fesztiválon


A szervezők elmondása szerint a fesztivál idei helyszíne is sokkal megfelelőbb a korábbiakhoz viszonyítva. Az együttesek felléphettek éjfél után is, és a közönség is bulizhatott hajnalig, anélkül, hogy probléma lett volna belőle. „Annak ellenére, hogy a városon kívül volt az idei „Samfest Rock" helyszíne, késő éjjeli buszjárat nélkül is könnyen eljutott, illetve hazajutott a rajongótábor" -mondta el Matei.

Az idei rockfesztivál a „Samfest Jazz"-hez hasonlóan 150.000 lejbe került, és a színpadi költségekhez az egyik nagy sörgyártótól kaptak támogatást a szervezők.


Közel kilencszázan vettek részt a "Samfest Rock"-on
Közel kilencszázan vettek részt idén a  "Samfest Rock"-on


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: