2010-07-01 14:28:07• hírek • Szatmár.ro

Az iPad nem várt sikert aratott

Az Apple bejelentette, hogy 2010. június 21-én, mindössze nyolcvan nappal az amerikai egyesült államokbeli értékesítés kezdete után eladták a hárommilliomodik iPad készüléket. Az iPad forradalmi termék, amelynek segítségével a felhasználók minden eddiginél személyesebb, ösztönösebb és élvezetesebb módon kezelhetik az alkalmazásokat és a tartalmat.

„Az emberek imádják az iPad készüléket, ahogy az egyre jobban a mindennapjaik részévé válik" - mondta Steve Jobs, az Apple vezérigazgatója. „Keményen dolgozunk azon, hogy még több felhasználóhoz juttathassuk el ezt a varázslatos terméket a világ minden táján. A jövő hónapban újabb kilenc országban kezdjük meg az értékesítését."

A fejlesztők már több mint 11 ezer olyan izgalmas, új iPad-alkalmazást hoztak létre, amelyek kiaknázzák a készülék Multi-Touch felhasználói felületének, nagyméretű kijelzőjének és kiváló grafikai minőségének előnyeit. A készüléken emellett az App Store több mint 225 ezer alkalmazásának szinte mindegyike futtatható. Ide tartoznak az iPhone és iPod touch modellekhez korábban megvásárolt programok is.

A forradalmian új Multi-Touch felhasználói felülettel működő iPad többek között internetes böngészésre, e-mailek küldésére és fogadására, fényképek megjelenítésére és megosztására, HD minőségű videók megtekintésére, zenehallgatásra, játékra és e-könyvek olvasására használható. A készülék mindössze 0,5 hüvelyk vastag, tömege pedig csupán 680 gramm - ezzel az iPad minden laptopnál és netbooknál vékonyabb és könnyebb -, akkumulátorának üzemideje pedig akár 10 óra is lehet. (Az akkumulátor üzemideje a beállításoktól, a használati körülményektől és egyéb tényezőktől függ. A tényleges eredmények eltérhetnek az itt közölt várható értéktől.)

Ipad

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: