2014-06-22 17:54:25• hírek • MTI

Készül a Star Wars VIII. és IX. része

A Looper - A jövő gyilkosa című sci-fi rendezőjére, Rian Johnsonra bízta a Lucasfilm a Star Wars VIII. és IX. részét - értesült a Deadline.com hollywoodi portál.

Johnson a Twitteren egy filmklippel - az 1983-as Az igazak című filmből vett idézettel -  erősítette meg a megbízásáról szóló hírt. A Lucasfilm és a Disney azonban még nem jelentették be hivatalosan Johnson felkérését. A Twitter Star Wars-rajongó közönsége ugyanakkor nagy lelkesedéssel vette tudomásul Johnson felkérését.

A Star Wars VII. epizódján jelenleg J. J. Abrams dolgozik a londoni Pinewood filmstúdióban. Az újjáélesztett űrsaga új filmjében az egykori szereplők közül a Han Solót alakító Harrison Ford és a Luke Skywalkert játszó Mark Hamill is megjelenik majd. Ford a napokban eltörte a lábát a forgatáson - rácsukódott űrhajója, a Millennium Falcon ajtaja -, de a felvételek nem álltak le lábadozása idejére sem. A produkció 2015 decemberében kerül a mozikba.

A Bruce Willisszel forgatott Looperen kívül Johnson komoly sikert aratott a Totál szívás című sorozat számos epizódjának rendezésével. Két éve a hollywoodi rendezőcéh (DGA) díját is lenyerte a legjobb televíziós drámasorozat kategóriában a Totál szívás-széria Ötvenegy című részének elkészítéséért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: