2006-11-27 23:09:07• hírek • Szatmar.ro

Készül Annamari új klipje

 A gyergyószentmiklósi Műjégpályán leforgatták Annamari 13. videoklipjét.

Az új kisfilm, amely Budaházy Attila forgatókönyve alapján készült, a jéghokisok különleges világát mutatja be, amelyből az erőtpróbáló edzések, meccsek mellett nem hiányzik a jókedv, a szerelem, a rivalizálás és a buli sem. 

 Annamari nemcsak mint a dal előadója van jelen a klipben, hanem a történet szerint két hokis fiú fejét   el  is csavarja . Mellette abszolút főszereplő a Csíkszereda Hoki Klub csapata, de jelen van egy szigorú edző is, aki sok borsót tör a fiúk orra alá. Ez utóbbit Kozma Attila színművész alakította annyira meggyőzően, hogy a játék ellenére a felvételek közben, a fiúk többször  megszeppentek. A nagyszámú szereplők között voltak az Ida Aerobik lányai és a csíkszeredai jégtáncosok is.

A megfeszített munka  egy napot vett igénybe: a Mammouth Stage fénytechnikusai  igazi látványt varázsoltak a bulijelenetben, a Fonax Stúdió darukamerája mindvégig követte a jégen történteket. A klip operatőre, Fazakas Szabolcs, valamint rendezője, Dancs Árpád a mínusz fokok ellenére 9  órán keresztül dolgozott a jégpályán. Egy másik operatőr, Ferencz Hunor  korcsolyával a lábán, kamerával a kezében, a sportolók között  cikázva filmezte a legizgalmasabb jeleneteket. 

-Sok klipem közül,  ez volt a legnehezebb, de talán a legkellemesebb is - meséli mosolyogva Annamari. – Korcsolyaórákra jártam Kozma Attilával együtt Bogyó F. Mária tanárnőhöz, a jégtáncosok edzőjéhez. A fizikai erőfeszítést és az izomlázat persze feledtette a 22 jóképű, szimpatikus hokis srác, akikről csak szuperlativuszokban tudok beszélni, annyira fegyelmezettek, segítőkészek és  lelkesek voltak. Felvétel közben  azonban akadtak egészen különleges  feladatok is, hiszen a forgatókönyv szerint, az egyik fiú képzeletében a lányok a lelátón fürdőruhában táncikálnak.  Ezt persze le kellett forgatni a -6 fokos hidegben... Számunkra ez volt a  "legfagyosabb", a srácoknak pedig a "legforróbb" jelenet - mondta. 

A klip forgatásáról  a Duna Televízió  részleteket mutat be november 27-én, hétfőn  18 órai kezdettel a Világunk című műsorban, ahol Annamari még  mesél a holland turné részleteiről is. A kisfilm bemutatója december 11-én a RTV Magyar Adásában lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: