2013-11-30 15:54:04• hírek • Szatmár.ro

Készségfejlesztő fajátékok vásárolhatók a Züm Zümben

A rengeteg szórakozási lehetőség mellett most már fajátékok is vásárolhatók a Züm Züm Játszóházban.

A szatmári gyermekek kedvenc játszóháza időről időre fejlődik, újabbnál újabb szolgáltatásokkal lepi meg a kicsiket és a szülőket egyaránt. Nemrég a Züm Züm a Grand Mall második emeletéről az elsőre költözött, egy sokkal tágasabb helyen várva a gyerkőcöket.

Most egy újabb lehetőséggel bővült a kínálat: már játékokat is lehet vásárolni itt a gyerekeknek. A kínálat azonban különbözik a legtöbb játékbolt által kínált portékáktól, a Züm Zümben ugyanis főként természetes anyagból, fából készült játékok kaphatók. Ezek pedig a gyermek szórakozása mellett készségeit is fejlesztik. Így hát nem kell tovább keresni, ha Mikulásra, vagy a karácsonyfa alá szeretnénk ajándékot vásárolni a kicsiknek!

A megvásárolható játékokkal kapcsolatban érdeklődni lehet telefonon a 0756-283641-es vagy a 0745-986896-os számokon. A játszóházzal fel lehet venni a kapcsolatot a distractiacelormici@gmail.com emailcímen is, de érdemes meglátogatni a www.distractiacelormici.ro oldalt, illetve ismerősnek jelölni a Facebookon. A közösségi oldalon a www.facebook.com/LocDeJoacaZUMZUM linken találod meg a játszóházat.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: