2019-11-08 13:01:17• hírek • x

Készítsd fel síléceidet, snowboardodat a téli szezonra!

A Ferndando Outdoor Sport – Loui's Bike szervize szakszerű segítségnyújtást vállal a sílécek és snowboardok téli szezonra való előkészítésére. Keresse őket, hogy egész télen jól csússzon!

Lassan itt az idő, előkerülnek a sílécek és snowboardok, viszont mielőtt elköltenénk egy csomó pénzt, arra, hogy valami frankó helyen próbáljuk ki őket, gondolkodjunk el azon is, milyen állapotban vannak, kedvenc téli sportunkhoz szükséges eszközeink.
 

Bár ez az extrém sportok kedvelőinek valószínűleg nem lesz új az információ, de a síléceket, snowboardokat karban kell tartani, fel kell őket készíteni a téli szezonra.
 

Ez érvényes ugyanúgy a sílécekre, mint a snowboardokra is. Az előző szezonban elszenvedett igénybevétel függvényében lehet ezek talpa jobban, vagy kevésbé de összekarcolódott, a kantnik éle vélhetően elkopott, a csúszást elősegítő vaxréteget pedig pótolni kell, sőt, a csattok lehet már kotyognak.
 

Ezek nem olyan karbantartási munkálatok, amelyeket otthon el lehetne végezni, megspórolni pedig nem szabad, mivel egy megfelelően karbantartott síléc egyfelől kevésbé balesetveszélyes, másfelől pedig sokkal jobban csúszik, teljesebb élményt élhet át felhasználója.
 

A szatmárnémeti Fernando Outdoor Sport – Loui's Bike kerékpárszaküzlet november 6-a óta működteti téli szervizét, ahol az egész évben működő kerékpárszerviz mellett beindult a szezonális, téli műhely is.
 

A szerviz munkatársai sokéves tapasztalattal rendelkeznek a sílécek, snowboardok karbantartása terén: a karcokat szakszerűen tömik be, a talpat lecsiszolják, a kantnikat kiélezik, a vaxréteget felhelyezik, minek köszönhetően síléceink, snowboardjaink biztonságosabbak lesznek, csúszni pedig határozottabban jobban fognak.



„Nagyon kellemetlen tud lenni, amikor kimegyünk sízni, és azt tapasztaljuk, hogy a léc tapad, vagy éppen csúszik ki alólunk, nem akar rendesen működni, holott mellettünk mások csak úgy suhannak. Ennek egyetlen oka lehet: sílécünk nem volt előkészítve a használatra. Ha csak úgy elővesszük a garázsból, rajta rozsdafoltokkal, és sízés előtt nem tétetjük pontra, csak kínlódás lesz a téli sortolás. Ha azt akarjuk, hogy minden flottul menjen a havas domboldalon, el kell jönni hozzánk, mi pedig pontra tesszük a síléceket, snowboardokat” – magyarázták szerkesztőségünknek a Fernando Outdoor Sport – Loui's Bike szerelői.
 

A Fernando Outdoor Sport – Loui's Bikenál ugyanakkor nem csak szervizlehetőségre van lehetőség a ebben a periódusban, a kerékpárok széles választéka mellett síléceket, snowboardokat, síbakancsokat, botokat, sísisakokat és minden szükséges tartozékot meg lehet vásárolni, sőt, léceket, és bakancsokat kölcsönözni is lehet az üzlettől.
 

A Fernando Outdoor Sport – Loui's Bike üzletét megtalálod az Avram Iancu utca, 19. szám alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: