2011-06-06 14:59:36• hírek • (x)

Készítsd fel az autódat a nyárra!

A Mechanikusnál most mindössze egy lejbe kerül az autó átvizsgálása és az olajcserét is érdemes náluk megejteni!

A szatmári autósok körében jól és ismerősen cseng a Mechanikus név: az Avram Iancu utca 29 szám alatt található központban magas színvonalon végeznek szervizelést és javítást. A szerviz pont kihagyhatatlan akciókkal várja az autósokat.

Jön a nyár, jön a kirándulás? Sokan autóval vágnak neki Magyarországnak, Horvátországnak, Görögországnak - hogy csak a legnépszerűbb úti célokat említsük meg. De biztos Ön abban, hogy az autó tökéletes állapotban van, és nem fogja cserben hagyni az úton, távol az otthontól és egyéb segítségektől?

A Mechanikus most gyorsan és pontosan vizsgálja át az autót, és megmondja, nyugodtan indulhatunk-e vele a hosszú útra. Mindössze egy lejbe kerül az egész, a szakemberek pedig átvizsgálják a légkondicionálót, a fékrendszert, az olajszintet, a hidraulikus rendszert, elvégzik a számítógépes diagnosztikát is (teljes hibakód olvasás) és még sorolhatnánk. Ha pedig hiányzik a hűtőfolyadékból, vagy pótolni kell a fékfolyadékot, a szakemberek ezt vagy a vásárló által hozott olajok felhasználásával, vagy a Mechanikus boltjából vásárolt termékkel teszik - a boltban pedig 15 százalékos engedménnyel vásárolhatók ezek a termékek.

A szokásos olajcserét is érdemes idén a Mechanikusra bízni, hiszen nagyon előnyös árakon végzik el ezt a műveletet, a legjobb motorolajok felhasználásával. A különböző autómárkák esetében különböző szervízcsomagokat állított össze a Mechanikus, egy azonban mindenik esetben közös: szerelési díjat nem számolnak fel. Nézd meg itt a teljes listát!



Az igazi dízel-doktor

A Mechanikus műhely tagja a Delphi Diesel Point hálózatnak, s ezáltal jogosult a nemzetközileg elismert Delphi cég által készített dízel befecskendező rendszerek és a többi gyártó rendszereinek első számú, az autón történő szervizelésére, ami egyedülállónak számít a régióban.

A műhely tagja továbbá az A.C. SERVICE országos klímaszerviz hálózatnak, így hivatalosan része lett a DIAVIA, DELPHI és DENSO klímák gyári szervizhálózatának. A Mechanikusnál továbbá minden egyéb autólégkondícionáló-rendszer javítására, karbantartására képesek, emellett pedig olyan autókat is fel tudnak szerelni légkondicionálóval, amelyekben gyárilag ez nem található meg. Ugyancsak dízel kategóriában számít egyedülállónak a régióban a Mechanikus: Hivatalos Dízel Központként az ország azon kevés műhelyei közé tartozik, amelyek a gyártó engedélyével, a legkorszerűbb eszközökkel végezhetik a DELPHI a VDO és a DENSO dízel pumpák és injektorok ellenőrzését és javítását. Ugyanígy javítani tudják a Bosch által gyártott Common Rail dízel adagolókat és injektorokat.

Keresse fel a Mechanikus szatmárnémeti székhelyét hétfőtől péntekig 8.30 és 17 óra között, szombaton pedig 8.30 és 13 óra között az Avram Iancu utca 29 szám alatt, telefonon, a  0261 806206-os telefonszámon, vagy e-mailen a mechanikus@aw.ro e-mailcímen. A dízel központ élérhetősége: telefonon 0728 555591 vagy a 0728 052485 számon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: