2018-07-31 05:30:17• hírek • (x)

Készítsd fel autódat a nyaralásra!

Tombol a nyár, a hőség már-már az elviselhetetlen szintet üti meg, az ember azt sem tudja, hova meneküljön kínjában.. Vagy mégis?! Hát nyaralni! Vízpart, hegyvidék, külföld, belföld, nem számít: fogjuk a családot, be a kocsiba és indulás!

Álljunk csak meg egy szóra! Lehet, hogy te már készen állsz a kikapcsolódásra és a feszültség- és problémamentes időtöltésre, de vajon az autód is van olyan állapotban, hogy ne kelljen aggódnod miatta? Nem vagy benne biztos? Nem igazán tudod, minek is kellene utánajárnod, ha nem szeretnél váratlan helyzeteket nyaralás közben? Egyet se félj, adunk pár tippet, hogy nyugodt lelkiismerettel indulhassatok útnak!


Kezdjük talán a légkondi kitisztításának fontosságával! Normál esetben szezon elején ajánlják a szakemberek a légkondicionáló berendezések átvizsgálását, de még most sem késő, ha megfeledkeztél volna róla. Az AutoAsnál, a Q-Service szervizhálózat szatmári partnerénél könnyen és gyorsan megoldható a klímatisztítás a megfelelő technikával.


Legalább ilyen fontos az olajcsere is. Az elhasználódott olajról tudni érdemes, hogy sokat ronthat a motor állapotán, így minden szempontból jó döntés, ha odafigyelünk a kenőanyag és a szűrők cseréjére, nem is beszélve arról, ha nyaralni készülünk!


Nem kevésbé fontos feladat az sem, hogy átnézessük az akkumulátort járművünkben, nehogy éppen útközben érjenek bennünket meglepetések, de persze az égők átvizsgáltatása vagy a fékrendszer ellenőrzése is legalább ennyire fontosak. A fékfolyadék szintjét se felejtsük el ellenőrizni. Erre elméletben kétévente sort kellene keríteni, az idő múlásával ugyanis csökken a fékhatás. 


Az AutoAs szakembereihez betérve egészen biztos lehetsz benne, hogy jó kezekben lesz járműved és rövid időn belül már indulhattok is a jól megérdemelt vakációra.


Jelentkezz be bármilyen gonddal az AutoAs-hoz a 0728-555-592-es, a 0261-806-026-os vagy a 0756-571-264-es számon, kérj időpontot, a szervizben pedig minden problémádat megoldják!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: