2018-09-11 09:11:19• hírek • Bede Emőke

Késsel támadt a visszautasított férfi

Megdöbbentő esetre derült fény nemrégiben: egy férfi késsel támadt egy fiatal lányra, miután az elutasította közeledését.

A 32 éves Bihar megyei férfi egy 16 éves lányt szemelt ki magának, ám a tini elhárított mindenféle közeledést. Szeptember 5-én – a visszautasítástól feldühüdve – a férfi a Szilágy megyei Somályon rátámadt a lányra, egy zsebkéssel többször is megszúrta súlyos sérüléseket okozva ezáltal a lány nyakán, felkarján és tenyerén is. Tettét követően a fickó meglépett, ezért a Szilágy megyei rendőrök körözést adtak ki ellene. Három nap múlva a hatóságok végül Szatmár megyében kapták el, s többet nem is eresztették, 30 napra előzetes letartóztatásba helyezve az elkövetőt.
 

A férfi a nyomozók közlése szerint visszaesőnek számít, mi több, alig egy hónappal ezelőtt szabadult a börtönből. 2013-ban ugyanis egy akkor 14 éves fiú szüleivel keveredett konfliktusba, a veszekedés pedig egy késelésben csúcsosodott ki. A tinit a mellkasán és hasán, valamint a karjain sebesítette meg, tette miatt  egészen ez év közepéig volt hűvösön. A következő ítélet meghozatalakor vélhetően büntetett előéletét is figyelembe fogják venni, így újabb hosszú évek várnak rá a rácsok mögött.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: