2016-04-25 14:41:22• hírek • Kocsis Zoltán

Késsel és üveggel vagdalták egymást a szatmáriak

Mozgalmas hétvégéjük volt a Szatmár Megyei Mentőszolgálat munkatársainak, csak fizikai bántalmazás miatt hatszor kellett kiszállniuk szombaton és vasárnap. Három esetben vágott vagy szúrt sebet kellett ellátniuk.

Szombaton Felsőboldád településen egy betört fejet kellett ellátniuk, Szatmárnémetiben, a Szentvér (Grigore Ureche) utcában pedig a jobb szeme fölött sérült meg az ápolt egy vágást követően. Szintén a megyeközpontban, a Fehérgyarmati (Aurel Vlaicu) utcában egy vérző orrot és a jobb szem fölötti zúzódást kellett ellátniuk.

Vasárnap a Hegyi (Lucian Blaga) utcában egy meglehetősen ittas személy szorult szakemberek gondozására, akinek szúrt és vágott sebek tátongtak a nyakán. A Kölcsey Ferenc (Iuliu Maniu) utcában szintén ittas személy esett erőszak áldozatául, neki bal térde és mellkasának bal oldala sérült meg.

A legsúlyosabb sérüléseket viszont az a személy szenvedte el, akit a Fantanele utcáról szállítottak kórházba. A jobb szeme közelében és jobb kezének három ujját ugyanis üveggel vágták meg, ráadásul agyrázkódást is szenvedett.

A rendőrség valamennyi esetben vizsgálatot indított.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: