2017-01-08 15:48:01• hírek • Kocsis Zoltán

Késsel akarta kirabolni az üzletet – a rendőrség jól ismerte

Vásárlók akadályoztak meg egy fegyveres rablást Szatmárnémetiben, amikor egy férfi a napi bevételt követelte a két elárusítónőtől. A helyi rendőrség munkatársai gyorsan elfogták a tettest, akiről kiderült, a rendőrség jó ismerőse.

Az eset még pénteken történt a 15-ös lakótelepen, az Ozana utcában, a Balcescu-Petőfi Általános Iskola közelében. A férfi belépett egy üzletbe, amelyben épp akkor csak a két elárusítónő tartózkodott. Előrántott egy kést és arra szólította fel a két nőt, hogy azok adják át neki a pénzt a kasszából.

A rablást vásárlók akadályozták meg, akik beléptek az üzletbe. Ettől a fejleménytől ugyanis a férfi úgy megrettent, hogy feladta eredeti szándékát és elszaladt.

A két elárusítónő azonnal értesítette a hatóságokat, a helyi rendőrség munkatársainak pedig gyorsan sikerült is elfognia az elkövetőt. Még a kés is nála volt.

Amint a férfit átadták a rendőrségnek, kiderült, hogy az régi ismerős. És hogy komoly pszichiátriai problémákkal küszködik. Ezért a fogda helyett a pszichiátriai osztályra került...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: