2009-01-09 14:44:00• hírek • Parajdi Andrea

Késik a nyugdíjkiosztás

Januárban a megszokott időponttól eltérően osztják majd ki a nyugdíjakat, ugyanis az Országos Nyugdíjpénztárnál történt belső technikai módosítások késéseket eredményeztek.

A nyugdíjasok már megszokhatták, hogy jövedelmüket rendszeresen a hónap 14-én kezdi kihordani a postás, illetve akiknek bankszámlán érkezik a juttatás, azok részére 16-án kezdődik meg az átutalás.

Az Országos Nyugdíjpénztárnál történt belső technikai átszervezések, a januári hónapban mindenhol csúszásokat idéztek elő, csupán a bankutalások érkeznek majd a megszokott időben- derül ki a Szatmár Megyei Nyugdíjpénztár sajtóközleményéből.

Tehát a 2009-es év első hónapjában nem 14-én, hanem két nappal később, 16-án kezdődik meg a nyugdíjak házhoz vitele, és egészen 29-ig tart a pénzek kiosztása. Azok, akik a postástól különböző okok miatt nem veszik át a nyugdíjukat, január 16 és 30 között kereshetik fel a postahivatalokat. A Szatmár Megyei Nyugdíjpénztár közleménye szerint, ez most egy egyedi eset, ugyanis februárban már nem fog késni a pénzek kiosztása.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: