2015-11-23 17:49:47• hírek • Kocsis Zoltán

Késésben a cég, büntetésre számíthat

Fél millió lejnél is többet fordít idén Szatmárnémeti önkormányzata összesen 18 játszótér és szabadtéri fitneszpark kialakítására, bővítésére, rehabilitálására és kiegészítésére. A munkálatokat végző nagyváradi cég már hónapokkal ezelőtt be kellett volna fejezze a munkálatokat, ezért komoly büntetésre számíthat.

A kivitelezési szerződés szerint már augusztus 10-én állnia kellett volna az összes hintának, csúszdának, libikókának és egyéb, a gyermekek szórakoztatására alkalmas eszköznek. Ehelyett azonban a munkálatok javában folynak és csak a viszonylag elfogadható időjárás teszi lehetővé, hogy reális esély legyen azok idei befejezésére.

„A nagyváradi cég jelentős késésben van és ezért komoly büntetést fog fizetni! Minden napért külön", jelentette ki megkeresésünkre Dan Babut városmenedzser és Szűcs Zsigmond, a beruházásokért felelős iroda vezetője.

A teljes beruházás 519.355 lejbe kerül és Szatmárnémeti 18 pontját érinti. Játszótéri elemek és szabadtéri fitneszeszközök kerültek (vagy kerülnek) a Károlyi útra (a régi kenyérgyár közelében), a Prahova, Gladiolei, a Transilvaniei, a Muncii, a Traian Vuia, a Brandusa, az Astronautilor, a Begoniei és a Hegyi (Lucian Blaga) utcák közelébe, Körtélyesre, a szatmárzsadányi óvoda udvarára, a Biki (Gh. Boitor), a Deák (Titulescu), a George Calinescu parkokba, valamint a Szatmárzsadányi úti ANL-lakások közelébe. Bizonyos esetekben teljesen felújítják a játszóteret és kicserélik az összes elemet, de arra is van példa, hogy csak egyetlen hintát cserélnek ki, magyarázta Szűcs Zsigmond.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: