2015-03-06 16:13:21• hírek • Kocsis Zoltán

Késésben a Tasnád-Margitta út munkálatai

Gondok vannak a Margittát Tasnáddal összekötő útvonal építésével - jelezte egy prefektusi ülésen Dumitru Mitrasca tasnádi polgármester. Ennek következtében február 13-án Nagyváradon, március 7-én pedig Tasnádon találkoztak az érintettek.

A péntek délelőtti munkamegbeszélésen részt vett Eugeniu Avram kormánybiztos, Mircea Govor megyei tanácsi alelnök, Nicolae Bura, Szatmár megye menedzsere, Mitrasca polgármester, valamint a Bihari Megyei Tanács, a kivitelezők és az Apaserv képviselői is. Utóbbira azért volt szükség, mert az út nyomvonala és az Apaserv ivó- és szennyvízhálózat-bővítési tervei között némi átfedés van.

Tasnádon a résztvevők aprólékosan szemügyre vették, hogy a felek milyen mértékben tartották be a február közepén megtartott nagyváradi találkozón vállalt kötelezettségeket. Nos, az eredmény nem éppen a legjobb, ezért többen is aggodalmukat fejezték ki, hogy sikerül-e megfelelő időben is minőségben elvégezni a munkát, nehogy elveszítsék az uniós támogatást. Elsősorban a műszaki tervezés terén kerültek elő problémák, késések, tájékoztatott a prefektúra.

Eugeniu Avram prefektus a beruházást „kiemelkedő fontosságúnak" nevezte nem csak Tasnád, hanem az egész megye számára, ezért ígéretet tett: „folyamatosan figyelemmel követi a fejleményeket".

Az érintettek megállapodtak abban, hogy a következő hét elején ismét találkoznak egymással.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: