2012-10-22 14:17:54• hírek • Kocsis Zoltán

Késelés Kisgércén, törtek az orrok Szatmárnémetiben

Öt súlyos testi sértés is történt az elmúlt hétvégén Szatmár megyében, négy áldozat is kórházi ellátásra szorult - Tasnádmalomszegen egy bottal vertek fejbe egy középkorú férfit, Kisgércén késelés történt, Szatmárnémetiben két orrcsont is eltörött, Újnémeten testvére áldozatává vált egy nő.

A legsúlyosabb sérülést az 52 éves G.V. szenvedte el, akit Tasnádmalomszeg főutcáján szombat este egy bottal vert fejbe a 17 éves S.V.M. A vita este kilenc óra előtt mérgesedett el, a két helybéli lakos ekkor folyamodott tettlegességhez. Az ütés következtében G.V. súlyos fejsérüléseket szenvedett, a Szatmár Megyei Kórházba kellett szállítani.

Szintén a kórházban kötött ki az a kisgércei férfi, akit vasárnap este késeltek meg a helyi pálinkafőzőben. A 48 éves áldozat egy korábbi nézeteltérés miatt vitába keveredett a részeg Vasile P.-vel, a 70 éves helybéli pedig egy késsel hátba szúrta vitapartnerét. Az idős férfi ellen kés illetéktelen használata és a közbiztonság veszélyeztetése miatt indul eljárás, a testi sértés büntetőjogi besorolása pedig az okozott sérülés súlyosságától függ.

Szatmárnémetiben két nézeteltérés is komoly sérüléssel ért véget. Előbb vasárnap hajnalban Z.B. tett feljelentést, mely szerint a Horea utca egyik bárjában ülve megütötte őt a 35 éves szatmárnémeti M.B. Vasárnap éjfél környékén pedig az erdődi M.S.-t bántalmazta előbb az egyik benzinkút, majd a Hegyi (Lucian Blaga) úton található körforgalom közelében a szatmárnémeti B.I.G. Mindkét áldozat kórházba került, ahol orrcsonttörést állapítottak meg a szakemberek.

Családon belüli erőszak különösebb formája történt Újnémeten, ahol a Szatmárnémetiben élő C.S.M. szüleit látogatta meg. A nő nézeteltérésbe keveredett Ákoson élő testvérével, a 49 éves C.I.T. pedig megütötte és halálosan megfenyegette őt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: