2013-08-21 15:25:42• hírek • Kocsis Zoltán

Késelésbe torkollott egy lakodalom Kányaházán

Verekedésbe és késelésbe torkollott egy lakodalom kedd éjszaka a Szatmár megyei Kányaházán. Az áldozatot súlyos hastájéki szúrással szállították kórházba, állapota stabil, nem életveszélyes.

A 27 éves Ioan G. és bátyja, a nála egy évvel idősebb Nicolae G. a lakodalmas terem közelében került összetűzésbe a 25 éves Mihai G.-vel és a 63 éves Grigore G.-vel. A vita eldurvult, a két fél sörös üvegekkel támadt egymásnak. Ioan G. ekkor kést rántott és hason szúrta Mihai G.-t, akit a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályára szállítottak. Az orvosok megállapították, a kés több létfontosságú szervet is érintett, a gyors beavatkozásnak köszönhetően azonban az áldozat állapota stabil, nem életveszélyes. Sérülése 30-40 napon belül gyógyul.

Roxana Cristea, a Szatmár Megyei Rendőrség sajtószóvivője a Szatmár.ro érdeklődésére elmondta, a vita egy lány és a túlzott alkoholfogyasztás miatt robbant ki. Az erősen ittas testvérpár egyike táncra invitált egy lányt, aki azonban nemet mondott a részeg férfinek, aki ezt nem fogadta el és erőszakoskodni kezdett. A lány testvére és apja is segítségére sietett, amiből dulakodás lett. A lakodalmas terem kijáratánál aztán a két fél össze is csapott egymással.

Ioan G. ellen életveszélyes sérülést okozó súlyos testi sértés a vád.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: