2012-05-14 07:18:53• hírek • Blikk.hu

Kés alá fekszenek az X-Faktor énekesei

Plasztikai hullám söpört végig az elmúlt hónapokban a celebek között, a műtétek sora azonban még mindig nem fejeződött be.

A ValóVilág szereplői mellett ugyanis hamarosan néhány X-Faktor-énekes is kés alá fekszik, hogy apróbb vagy nagyobb szépészeti beavatkozást hajtsanak végre rajtuk. Lapunk információi szerint ugyanis míg Muri Enikő csupán néhány anyajegytől szeretne megszabadulni, addig az RTL Klub tehetségkutatójának győztese, Kocsis Tibor két komolyabb beavatkozásra is vállalkozik a közeljövőben.

A Blikk úgy tudja, hogy az aranytorkú énekes szeretné megváltoztatni a szinte már névjegyévé vált és az Amerikai pite című film népszerű szereplőjére, Stiflerre hajazó, kissé elálló fülét, valamint hajbeültetést is tervez.

Tibor mellett VV Kinga is szeretné a közeljövőben megműttetni sokat emlegetett hallószervét, a villa egykori cselszövője ugyanis gyerekkora óta szenved a gúnyos megjegyzésektől és csúfolódásoktól, s ezt soha többé nem szeretné átélni. A szőke szilikoncsoda se veled, se nélküled expárja, Attila is minél előbb szeretne kés alá feküdni, hogy átszabassa az orrát, igaz, az ő döntésének már egészségügyi okai is vannak.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: