2012-01-16 07:44:01• hírek • Blikk.hu

Kerüld el Veronikát, Péter!

Ami idekint várja VV Pétert, az már korántsem játék. Nem elég, hogy - mint a Blikk szombaton megírta - családját fenyegetik és zaklatják, az autóját megrongálták, de Cristofel is rettentően dühös és féltékeny rá.

Cristofel már a párbaj előtt leszögezte, ha Peti jön ki, meg se próbáljon Veronika közelébe menni. Miért? Cristofel a kiesése után őrjöngve nézte az összefoglalókat, amelyekben azt kellett látnia, bent maradt kedvese, Veronika Péter mellett talált menedéket, aki teljes gőzzel nyomult a lányra. Ő közben idekint várt, és mindent megtett, hogy meggyőzze a lányt szándékai tisztaságáról.

Még hazugságvizsgálatnak is alávetette magát, hogy bizonyítsa hűségét. Péter szava azonban sokszor többet jelentett Veronikának, mint Cristofel tettei. Olyannyira, hogy alig pár héttel ezelőtt - miután Veronika kiesett a játékból - még maga is azt hitte, beleszeretett a valóságshow-veteránba. Azóta kiderült, mégiscsak Cristofellel alkotnak egy párt, főleg miután Péter odabent elkezdte Esztert szédíteni.

A kubai csődör azonban képtelen egykori játékostársának megbocsátani. Az ügy komolyságát mutatja, hogy Veronika tegnap este éppen szerelme féltékenysége miatt nem ment el Kinga és Péter összecsapására.- Úgy döntöttem, nem megyek el, mert hatalmas fájdalmat okoztam volna Crisnek. Ő nagyon fontos nekem, boldogok vagyunk, úgy érzem, ez a minimum, amit megtehetek - mondta Veronika, aki a jövőben sem kíván Péterrel lógni.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: