2012-03-01 09:04:18• hírek • Blikk.hu

Kern András: hónapokig tart, míg felépülök!

A színházcsináló című előadásban nem tudott színpadra lépni, pedig múlt héten már játszott.

Rossz hírt kapott a Blikk Kern Andrásról. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész szerda este betegsége miatt nem tudott színpadra lépni a Vígszínházban, A színházcsináló című darabban.

Aggasztó hír ez azok után, hogy kiderült, a népszerű művész január közepe óta küzd egy nagyon komoly és veszélyes betegséggel: mint a Blikk is megírta, bevérzett a gyomra, ezért néhány napig kórházi kezelésre szorult. Amikor korábban a kiváltó okokról faggattuk, elárulta, rossz gyógyszereket szedett, és a negyvenévnyi idegeskedés is belejátszott abba, hogy megbetegedett.

A későbbi kontrollvizsgálat után nagyon maga alatt volt. Elárulta, hogy a gyo­morvérzés mellett más gond is van: vérszegény, emiatt most vastablettákat szed. Emellett sok lemondással járó gyomorkímélő diétába kezdett, s még a cigarettát is letette, hogy minél előbb meggyógyuljon és színpadra állhasson. Nem volt elég ugyanis a betegsége, de komoly lelkiismeretfurdalás gyötörte az elmaradt előadások, az elmulasztott próbák miatt.

Óriási akaraterejének meglett az eredménye, múlt héten újra színpadra állt. Szerető és egészségéért aggódó közönsége azonban nem sokáig lehetett nyugodt, a napokban ugyanis a Vígszínház tudatta: A színházcsináló darab szerda esti előadása Kern András betegsége miatt elmarad. Talán ismét baj történt?

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: