2014-01-14 09:27:26• hírek • Blikk.hu

Kern András felgyógyult

Hosszú idő után végre nagyon jó hírt kaptunk Kern Andrásról. A több mint egy évtized után ismét mozifilmet (Gondolj rám) rendező művész hatalmas küzdeni akarásának és életmódváltásának köszönhetően egy év alatt teljesen kigyógyult súlyos és veszélyes betegségeiből.

A népszerű humoristát pontosan egy évvel ezelőtt vitték kórházba, mert bevérzett a gyomra. Akkori megkeresésünkre azt mondta, hogy betegségének kialakulásába belejátszott a dohányzás és a negyvenévnyi stressz, ezért az összes szenvedélyéről, a kávéról, az italról, cigarettáról és szinte mindenről le kellett mondania az egészsége érdekében. Kern betartotta az orvos szigorú utasításait, áttért az elektromos cigire, szigorú diétába kezdett, és elindult a gyógyulás felé.

Ám ahogy az ilyenkor lenni szokott, az élet egy újabb komoly betegséggel tette próbára a lelkét és a szervezetét.

Tavaly november elején azért vitték a Városmajor utcai szív- és érsebészetre, mert a percenkénti 70-75 helyett mindössze 39-et vert a szíve. Szívritmus-szabályozót kapott, és a varratszedés után szinte azonnal színpadra állt.

Mostanra kiderült, hogy volt értelme a küzdelmeinek. A fanyar humorú színművész legutóbbi leletei ugyanis annyira jók lettek, hogy már nem is kell diétáznia.

- Jól vagyok. Már nem kell gyógyszert szednem, és diétáznom sem. Van elég energiám mindenhez, és az étvágyammal is minden rendben van. Sőt a novemberben beültetett pacemaker is tökéletesen működik - mondta szűkszavúan Kern, aki tegnapi megkeresésünkkor nem árult el részleteket a most készülő új mozifilmjéről.

A Heti hetes főszerkesztője szerint Kern a profizmusának és a hivatásszeretetének köszönheti, hogy talpra állt.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: