2011-02-07 16:26:48• hírek • Szatmar.ro

Aknasugatagon készül az Olimpia

Vasárnap reggel az Olimpia labdarúgó csapata elhagyta Szatmárnémetit: persze nem örökre, csak egy hétre, hiszen a Csík Tibor és Ioan „Lulu" Dragomir edzette együttes Aknasugatagon készül a tavaszi szezonra.

Szatmárnémeti emblematikus csapata remekül teljesített az ősszel, hisz valamennyi meccsét megnyerve toronymagasan vezet a negyedik osztály A csoportjában. A cél természetesen a feljutás, a szakmai stáb ennek megalapozására napi két edzést tart a fiúknak, ahol egyelőre az erőnlét fejlesztés a cél.

„Az edzések után este lehet fürödni a sós vízben, ami regenerációs szempontból igen hasznos. A többi körülmény is megfelelő, esetleg csak a hó hiányzik. Ez az öt nap a fizikai felkészülés mellett a csapathangulatnak is jót tesz, így jobban össze tud rázódni a gárda, a játékosok jobban megismerik egymást ", mondta Csík.

Jelenleg 30 futballista alkotja az együttes keretét, ám a szakvezetés leszögezte, hogy a bajnokságnak 22-24 játékossal vágnak majd neki, a keretszűkítésre pedig az edzőtábor után kerül sor. Mint ahogy az után kerül sor a következő bajnokira is: pénteken Nagybányán lép pályára az Oli a helyi harmadik osztályos csapat ellen.

Az Olimpia edzőtáborozó kerete, kapusok: Marius Şuta, Vlad Olaru. Mezőnyjátékosok: Adrian Marinaş, Adrian Farcaş, George Dumitraş, Marius Pop, Mihai Pop, Lucian Pop, Florin Mureşan, Manu Mureşan, Chendereş Vlad, Gecse Aron, Vasilică Batin, Andrei Glodean, Walter Heil, Stelian Câmpan, Nyíri Attila, Tóth Krisztián, Ciprian Buzgău, Feier Daniel, Adrian Micaş, Petru Hanus, Flaviu Moş, Alin Lung, Fady Shannat, Lucian Homorozan, Călin Vădan, Oprea Liviu, Marius Ţântaş, Dan Gavrilescu.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: