2011-02-23 14:56:48• hírek • Szatmar.ro

Keretszűkítés az Olimpiánál

szatmár.ro archívum
szatmár.ro archívum

Kedd délután Nagyváradon lejátszotta a bajnokság tavaszi rajtja előtti utolsó előtti felkészülési mérkőzését az Olimpia labdarúgócsapata, azt követően pedig a Csík Tibor és Lulu Dragomir kihirdette azt a keretet, amellyel a gárda nekivág a március 5-én kezdődő szezonnak.

A Körös-menti városban a helyi, harmadik osztályban szereplő Luceafarul csapatának negyedik ligás második számú együttese volt a szatmáriak ellenfele, a találkozó pedig 2-0-ás hazai győzelemmel ért véget. „Tanulságos, hasznos meccs volt, nálunk gond volt a helyzetkihasználással is, ugyanis vagy öt lehetőségünk is volt a gólszerzésre, de ezúttal nem sikerült betalálni", értékelt a végén Csík.

Aki a találkozó után közölte játékosaival, hogy kire számít és kire nem a feljutásért folytatott küzdelemben. Az előzetes tervek szerint a felkészülést végigcsináló 30 futballistából az Olimpia 21 játékost számláló kerettel vágott volna neki a tavasznak, ám a szakvezetés végül úgy döntött, hogy igényt tart a szaniszlói Gecse Áron és a mezőpetri Tóth Krisztián szolgálataira. Pontosabban a két fiatal játékos elsősorban az ificsapatban kap majd lehetőséget, de Csík és Dragomir így könnyebben szemmel tudja tartani fejlődésüket.

„Akik most nem kerültek be a szűkített keretbe, azoknak segítünk majd csapatot keresni a tavaszi idényre, a lényeg, hogy tudjanak játszani, mert a nyáron mindenkit visszavárunk", mondta a Csík. Az Olimpia mellesleg pénteken játssza majd utolsó felkészülési mérkőzését, a sárga-kékek 16 órai kezdettel Mátészalkán lépnek majd pályára.

Íme az Olimpia végleges kerete:
Şuta, Olaru - kapusok; Chenderes, Vadan, Fl. Mureşan, Lung, Moş, Heil, Glodean, Batin, Câmpan, Gavrilescu, Micas, M. Muresan, M. Pop, Shannat, Homorozan, Hanus, Marinas, Feier, Buzgau, Gecse, Tóth.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: