2008-09-18 18:19:53• hírek • Szatmar.ro

Keresztyén ifjúsági hétvége

Ép testben ép lélek jelszóval, a Szatmári Református Egyházmegye fiataljait szeretettel várják a szervezők szombaton sportolni, vasárnap pedig Istent dicsérni.

A sportnap szeptember 20-án, szombaton 10 órakor veszi kezdetét a strand mellett található Szatmár Megyei Ifjúsági Igazgatóság székhelyén. A sportnap keretében a fiataloknak lehetőségük lesz focizni, kézilabdázni, kosarazni, de mindenképpen felfrissülni a tanév kezdetén.

 

Az esemény szervezői a Biblia évében arra szeretnének rávilágítani, hogy Istennek a fiatalokhoz is van szava, éppen ezért vasárnap 17 órakor ifjúsági istentiszteleten vehetnek részt az ifjak a Szatmári-Kültelki Református templomban. A fiatalok Igét hallgathatnak, az Immánuel zenekar segítségével pedig ifjúsági énekekkel dicsőíthetik Teremtőjüket, valamint az istentisztelet után szeretetvendégségen ismerkedhetnek, beszélgethetnek.
Ezen alkalmak a nyári nagytarnai Krisz-táborban született barátságok ápolására folytatásként szolgálnak, de a szervezők minden szatmári fiatalt a legnagyobb szeretettel várnak.

"...a jövő nemzedéknek is elbeszéljük az Úr dicséretét, Hatalmát és Csodáit, amelyeket cselekedett."(Zsolt 78, 4b)

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: