2012-11-20 07:56:22• hírek • Blikk.hu

Keresztest fenyegetik Zámbó Krisztián miatt

Zámbó Krisztián miatt fenyegetik Keresztes Ildikót. Az X-Faktor női mentora az utóbbi időben egyre nehezebb helyzetbe kerül, hiszen kiválasztott versenyzője hétről hétre messze alulteljesít.

Jó ideig csak a többi ítész jegyezte meg, hogy nem elég jó a fiatalember, amiből bizony olykor késhegyre menő viták is kialakultak a műsorban. A hétfő reggeli Morning Show-ban már Sebestyén Balázsék is Krisztiánt kritizálták, pedig a műsorvezető az RTL Klub vezető arca.

Mostanra pedig úgy tűnik, már Ildikó személyes rajongótáborának is elege lett. Ők nem átallják pocskondiázni az énekesnőt, csupán azért, mert mások ellenében Krisztiánt vitte magával mentoráltnak. Azt is a szemére vetik, hogy miért nem rúgják már ki a versengésből a fiatalembert.

„Ildikó, éppen ideje lenne, hogy Krisztiánnal együtt távozzatok! Te választottad őt, a te felelősséged! Ha nem mentek, akkor a barátaimmal együtt oda fogunk menni, és megcsináljuk a balhét, mert már elegünk van. Hidd el, neked is jobb lenne, ha még időben rájönnétek, hogy nincs helyetek az x-faktorban. Kanalas Tibor"

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: