2012-12-01 09:29:26• hírek • Blikk.hu

Keresztes felkészült a munkanélküliségre

Az énekesnő nincs hozzászokva, hogy a végjátékra nem marad versenyzője.

Keresztes Ildikó könnyen munka nélkül maradhat szombat este. Az egyetlen női mentor nincsen hozzászokva ahhoz, hogy az X-Faktor végjátékában már ne legyenek versenyzői, hiszen két évvel ezelőtt Király L. Norbi harmadik, Takács Nikolas pedig második helyen végzett, míg tavaly Baricz Gergő léphetett fel a dobogóra.

Idén azonban nem sikerült olyan erős embereket maga mellé állítania, mint az eddigiek során, így előbb Lass Bea, majd múlt héten Zámbó Krisztián kényszerült távozni. Az énekesnőnek egyetlen mentsvára maradt csupán, Stone, viszont az ő helyzete sem rózsás a legjobb öt között, hiszen már háromszor került párbajhelyzetbe.

- Nem tudom, hogy fel lehet-e készülni egy ilyen helyzetre, hogy kiesik az utolsó versenyben maradt mentoráltam is, de muszáj. Jó lenne persze még egyet menni, de itt a helyezések már nem számítanak, csak az, hogy megnyeri-e valaki a versenyt. A többiek szinte azonos eséllyel indulnak a pályán. Igaz, nagyon jó érzés a dobogón állni, és maximalista őrült vagyok, de tudom, hogy nem lehet mindig így - magyarázta a Blikknek Keresztes.

Az énekesnő nem pont arra számított, hogy a verseny ezen szakaszában éppen Stone lesz az egyetlen versenyzője.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: