2015-06-01 11:13:04• hírek • Szatmár.ro

Keresztes Ildikóval, Deliával és a Voltaj-zsal zárultak a városnapok

Vasárnap este lépett fel az idei városnapok magyarországi meghívottja: Keresztes Ildikó és zenekara. Az énekesnő saját dalait és örökzöld slágereket adott elő. Őt Delia követte a színpadon, majd az Eurovíziós Dalfesztivált megjárt Voltaj énekeltette és tapsoltatta meg a szatmári publikumot.

Keresztes Ildikó harmadszor lépett fel Sztamárnémetiben: néhány évvel ezelőtt már volt a városnapok vendégelőadója, azt megelőzően pedig az Omega zenekarral koncertezett a szatmári közönség előtt. A koncert keretében elmondta: örömmel emlékszik vissza minden szatmári fellépésre - reméli a közönség is így van ezzel. Az énekesnő saját dalai mellett Omega, LGT dalokat is előadott, Cserháti Zsuzsát is megidézte és Tankcsapdát is énekelt.

A közönség pedig vele énekelte az örökzöld slágereket. Keresztes tele volt energiával, a közönség legnagyobb meglepetésére még az oldalsó színpad-elemekre is felmászott a koncert közben.

Őt Delia követte, közönség első soraiból pedig eltűntek a középkorú-idősebb nézők, helyüket fiatalok vették át. Az énekesnő nem okozott csalódást a rajongóinak, akik elragadtatva tapsolták végig a fellépést.

A koncertek sorát a Voltaj zárta. Calin Goia, a banda énekese felelevenítette a 2002-es szatmárnémeti koncertjüket, amikor a szakadó esőben leszakadt a színpad teteje és újra köszönetet mondott mindenkinek, aki a segítségükre, különösen a hátsérülést szenvedett dobosuk segítségére volt.

Természetesen előadták a legnagyobb slágereiket és szólt a De la capat című új slágerük is, amellyel Romániát képviselték az idei Eurovíziós Dalfesztiválon.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: