2012-06-25 09:08:21• hírek • Blikk.hu

A férje is örül Keresztes X-faktoros zsűrizésének

Ismerős arcokkal startol újra az X-Faktor, az RTL Klub népszerű tehetségkutatójának harmadik szériájában ugyanis újra Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Nagy Feró és Malek Miklós ül majd a mentorok székében.

Még mindig fontos férje, Kicska László véleménye és támogatása Keresztes Ildikónak, holott néhány hónapja már a válásukról szóltak a hírek magánéleti válságuk miatt.

Az X-Faktor mentorát 20 év után pont az RTL Klub tehetségkutatójának előző szériája alatt hagyta el egy fiatal rajongójáért az Edda basszusgitárosa. Az új kapcsolat olyan komolynak bizonyult, hogy Kicska el is költözött az énekesnőtől. Az utóbbi időben egyre többet lehetett hallani nemcsak arról, hogy a hűtlen férj már megbánta döntését és kifarolna új románcából, hanem arról is, hogy szóba sem került a válás kettejük között.

- Ha nem tudnám, hogy nem adták be a válókeresetet, akkor is megesküdnék rá, mivel ismerem őket. Szó sincs ilyesmiről. Ráadásul Ildikó soha nem is titkolta, hogy számára a házasság köteléke szent és sérthetetlen. Ismeri és szereti Lacit, eszében sincs válni. De ez fordítva is igaz. Akik ismerik, azok pontosan tudják, Laci, csakúgy mint korábban, visszatalál majd Ildihez – árulta el múlt héten a hot! magazinnak egy neve elhallgatását kérő ismerős, amire tegnap reggel az énekesnő is utalásokat tett a Blikknek.

Az ősszel startoló X-Faktor harmadik szériájának mentora ugyanis, bár előző esti fellépése miatt kissé fáradtan, mégis izgatottan mesélt az újabb kihívásról. Érdeklődésünkre, édesanyja és férje mit szól hozzá, hogy újra mentor lett, elárulta, maximálisan támogatják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: