2013-07-02 09:30:11• hírek • Blikk.hu

Keresztes Ildikó 240 ezerért haknizik

Megkéri az árát fellépéseinek Keresztes Ildikó! A Blikk megtudta, az énekesnő gázsija messze magasabb, mint azoké a fiataloké, akik az X-Faktorban az ő segítségével váltak sztárokká, vagy  ő bírálta őket.

A legkeresettebb fiatalok, például Takács Nikolas, Janicsák Veca vagy Muri Enikő, de még Kocsis Tibor sem kap annyit, amennyit Keresztes, aki egy 40 perces előadásért 240 ezer forintot, azaz 3600 lejt kér el. Ráadásul, miközben a legtöbben csökkenteni voltak kénytelenek a fellépti díjaikat, az egykori mentor évek óta tartja az árfolyamát. 2010-ben volt először ítész a tehetségkutatóban, akkor ugrott meg a gázsija, ami azóta sem csökkent, pedig idén már nem is ő dönt a fia­talok sorsáról a tehetségkutatóban.

Persze az énekesnő nem csak negyvenperces miniturnékkal járja az országot, a Keresztes Banddel komoly, 90 perces élő zenekaros koncerteket is ad. Ezért alkalmanként 680 ezer forintot - 10200 lejt - kér, de erre is van kereslet. Ildikó szerint a mögötte lévő hosszú pályafutás az egyik oka annak, hogy mélyebben a zsebébe kell nyúlnia annak, aki őt hívja falunapra, fesztiválra a fiatal tehetségek helyett.

A Blikk természetesen megkereste Keresztes Ildikót, hogy megtudja, vajon minek köszönhető, hogy tartani tudja ezt a viszonylag magas fellépti díjat. Az énekesnő előbb kifejtette, szerinte milyen okok állnak a háttérben, később azonban visszavonta a nyilatkozatát.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: