2011-04-07 17:02:18• hírek • Szatmár.ro

Keresztény orvosok közgyűlése

Szatmárnémetiben rendezték meg csütörtökön a romániai Keresztény Orvosok Szövetségének (KEOSZ) rendes évi közgyűlését.

A romániai Keresztény Orvosok Szövetségé az Erdélyi Múzeum-Egyesület által szervezett XXI. Tudományos Ülésszakkal párhuzamosan idén is megrendezte rendes évi közgyűlését. A találkozónak a megyeközpont Astoria szállójának tanácsterme adott otthont.

A közgyűlésen elsőként a történelmi egyházak képviselőinek üzeneteit hallgathatták meg a résztvevők, majd Prof. Dr. Kun Imre Zoltán, a KEOSZ elnöke és Prof. Dr. Bocskai István, a szövetség tiszteletbeli elnöke szólt a szakemberekhez.
Az elnök 2010-es beszámolójából kitűnt, hogy a szövetség minden helyi szervezete igyekezett a tavalyi esztendőben hatékony és színvonalas tevékenységet végezni, a körülbelül kétszáz tagot számláló szervezet nagyon sok rendezvényt bonyolított le.
Ez a reményeik szerint az idei évben sem lesz másként, sőt, igyekeznek majd még inkább színesíteni a szövetség tevékenységeit, mozgósítani a tagokat és bevonni a hasonló érdeklődési körű szakembereket.

A Keresztény Orvosok Szövetsége a fiókszervezetek munkájának élénkítése mellett erősíteni akarja a kapcsolatot a hasonló szervezetekkel, úgy mint a Máltai Szeretetszolgálat és a Caritas.
Mint kiderült, a szövetség egyedüli bevételi forrása a tagdíjakból befolyó összeg, éppen ezért  Prof. Dr. Kun Imre Zoltán felhívta a résztvevők figyelmét arra, hogy ebben az évben is minden dolgozó szakembernek lehetősége van a személyi jövedelemadója két százalékának felajánlására a szövetség részére.


Találkoztak a keresztény orvosok
Találkoztak a keresztény orvosok


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: