2019-05-24 09:42:01• hírek • Nagy Tímea

Keressük június hónap háttér- és naptárfotóját! Jelentkezz!

Küldd be a kedvenc szatmárnémeti emblematikus épületeit, látképét vagy Szatmár megyei településeket és látványosságait árbázoló képed! Június hónap kalendáriumi- és háttérképét keressük, és szeretnénk, ha Szatmár megyei fotósok képeiből kerülne ki az alkotás.

A következőkben megadott e-mail címre várjuk azokat a fényképeket, melyeket beneveznétek a közönségszavazásra. A nevezéseket a fotóval és a fotós nevével május 28-a, kedd délig várjuk a jatek.szatmarro@gmail.com címre. A nagy felbontású pályamunkákat ezt követően, május 28-án, kedd délben  közzétesszük egy album formájában a Szatmár.ro Facebook-oldalára.

 

Az e-mail tárgya legyen "május". Egy jelentkező legfeljebb 3 fényképpel nevezhet. A képekkel kapcsolatban: más online vagy nyomtatott sajtóorgánumban eddig meg nem jelent művek kerülhetnek be a szavazásba. Felbontás: minimum 1800 pixel széles. Fekvő tájolású képeket várunk. A képekre sem "filtereket", sem természetellenes színezést, sem valótlan módosítást ne szerkessz!


A Facebook albumban kedveléssel (Like) szavazhat a közönség a legszebb, legötletesebb alkotásra. Szavazat alatt csak a kedvelések és a reakciók számát értjük, a megosztások mennyiségét figyelmen kívül hagyjuk.


A szavazási határidő május 30, csütörtök éjfél. Ekkor a legkedveltebb alkotást kihirdetjük, és szabadon letölthető borítóképet és naptáras háttérképet gyártunk belőle, az alkotó nevének feltüntetésével.


Ha van képed, küldd el nekünk! Közzétesszük, s meglátjuk, mennyire állja meg helyét a "hazai mezőnyben"! Lássuk, ki lesz május fotósa?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: