2010-03-09 12:23:36• hírek • Szatmár.ro

Keressük a Tavasz Szépét

Itt a tavasz, ilyenkor kivirágzik a természet, a virágokkal együtt pedig kivirágoznak a hölgyek is. Ennek apropóján indít szépségversenyt a Szatmár.ro, melynek keretein belül az idei Tavasz Szépét szeretnénk megtalálni.

Mindenképp érdemes megmutatniuk magukat a nagyvilágnak a hölgyek, ugyanis a szépségverseny főnyereménye egy igazi királynői kényeztetés lesz két fő részére a ceglédi négycsillagos Best Western Hotel Aquarell**** gyógy- és wellnessközpont felajánlásával, de ígérjük, a Tavasz Szépének az udvarhölgyeinek is pihentető kényeztetésben lesz részük. Az ajándékokról egy kicsit később, előbb lássuk, mit kell tennie annak, aki részt szeretne venni a szépségversenyen.

A Szatmár.ro Tavasz Szépe 2010 versenyére 16-35 éves hölgyek jelentkezését várjuk. A jelentkező e-mailhez mindenképp csatolni kell egy jól sikerült  fotót, ugyanis a jelentkező azzal vesz részt a versenyben. A fényképpel kapcsolatban elvárásaink is vannak: jó minőségű, legalább 1024 pixel szélességű digitális képeket várunk. A mobiltelefonnal készített, rossz minőségű képeket nem áll módunkban elfogadni és közölni. A beküldők fotói közül a Szatmár.ro olvasói szavazással fogják megválasztani a Tavasz Szépét és annak udvarhölgyeit. A jelentkezéseket a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk március 31-én 24 óráig. Kérjük az e-mailben feltüntetni a következőket: teljes név, telefonszám, cím és születési dátum. A győztesek kihirdetésére április 30-án fog sor kerülni. S most jöjjenek a nyeremények!

Az első helyezett díja egy igazi wellness-paradicsomban eltöltött öt éjszakás szállás lesz két személyre. A négy csillagos szállodai szoba mellé a hotel felajánl szintén két személy részére egy mediterrán jellegű testkezelést is. A nyeremény része természetesen a szállás mellett a svédasztalos reggeli és vacsora, az élményfürdő, a pezsgőfürdő, a szaunák és a fitness-terem korlátlan használata, szóval a Tavasz Szépe igazi királynői körülmények között pihenheti ki magát partnerével. Továbbá a Szatmárnémeti Trust Models ügynökség felajánlásával egy több helyszines, több stílusú portfólió fotózás.


Négycsillagos kényeztetésben részesülnek a dobogós helyezettek
Négycsillagos kényeztetésben részesülnek a dobogós helyezettek


A Tavasz Szépének első udvarhölgye szintén a ceglédi Best Western Hotel Aquarellben**** pihenheti ki a hétköznapok fáradalmait párjával. A Hotel két fő részére biztosít szállást három éjszakára, s a svédasztalos reggeli és vacsora, az élményfürdő, a pezsgőfürdő, a szaunák és a fitness-terem korlátlan használata mellett az első udvarhölgy és kísérőjének kijár egy Édes Élet testkezelés is.

A második udvarhölgynek is irigylésre méltó dolga lesz, hiszen partnerével két éjszakai szállást nyer a ceglédi Best Western Hotel Aquarell**** felajánlásával. A nyeremény tartalmaz még  svédasztalos reggelit és vacsorát, az élményfürdő, a pezsgőfürdő, a szaunák és a fitness-terem korlátlan használatát.

A fentebb említett díjak felhasználhatók a szálloda által kiadott Voucher kiállítási dátumától számított egy éven belül, előzetes időpont-egyeztetést követően, a kiemelt időszakok kivételével. A versenyben résztvevőknek sok sikert kívánunk!

A szépségverseny fő támogatója:

További támogató:

Médiatámogatók: Szatmári Magyar Hírlap, Zile Şi Nopţi, Radio1.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: